ταξίδι

Ενυδρείο Κρήτης

Ενυδρείο Κρήτης 'Ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα ενυδρεία της Ευρώπης είναι το Cretan Aquarium.

Χερσόννησος

Είναι το επίκεντρο της νυχτερινής ζωής στην Κρήτη. Χερσόννησος σημαίνει διακέδαση όμορφες και πολυσύχναστες παραλίες δεκάδες καφετέριες μπάρ κλάμπ,ταβέρνες και καταστήματα

Θαλάσσιο πάρκο

Στην περιοχή κοντά στο Ηράκλειο υπάρχουν δύο μεγάλα θαλάσσια πάρκα το Aquaplus και το Watercity σε απόσταση 40 λεπτών με το αυτοκίνητο από την Αμμουδάρα.

Αμμουδάρα

Φιλόξενο θέρετρο πολύ κοντά στην πόλη του Ηρακλείου. Η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής και διαθέτει μια οργανωμένη παραλία.

Ηράκλειο

Είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης σύγχρονη και ζωντανή όλη την διάρκεια του έτους Εδώ βρίσκεται το διεθνές αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης και το αρχαιολογικό μουσείο που φιλοξενεί σπουδαία εκθέματα της Μινωικής περιόδου.

Παλάτι Κνωσσού

Ένα από τα αρχαιότερα κτίρια στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Στο παλάτι της Κνωσσού βρίσκεται ο Λαβύρινθος όπου σύμφωνα με την μυθολογία ο Θησέας

Αγία Πελαγία

Θεωρείται σαν μια από τις ομορφότερες περιοχές της Κρήτης. Αυτό το υπέροχο μέρος βρίσκεται πολύ κοντά στην Αμμουδάρα περιπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Παλαιόκαστρο

Είναι μια μικρή γραφική παραλία με βότσαλα. Ανατολικά δέσποζε κάποτε το Παλαιόκαστρο ένα Ενετικό φρούριο του οποίου σώζεται ένα τμήμα των τειχών και από το οποίο έχει πάρει το όνομα η περιοχή. που σημαίνει Παλαιό Κάστρο.

Πάντα online

Καλέστε μας, γράψτε μας:

+30(281)082-15-13

e-mail: hotelroxani.crete@gmail.com

 

fax: +30(281)082-15-31Η Παρούσα επιχείρηση με την επωνυμία …………..έχει χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος ««Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Κρήτης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη» 2014-2020.

123